Kuljetuspalvelut

Yhteiskunnasssa, jossa vaatimukset kiristyvät jatkuvasti, voit luottaa siihen, että me kuljetamme räjähteet perille työmaalle oikea-aikaisesti, turvallisesti sekä lakeja ja asetuksia noudattaen. Kuljetuskalustomme on aina ajantasalla ja tunnemme myös lupa-asiat tarkasti.

Kuljetuspalveluja tarjoavat kaikki palveluasemamme. Laaja asemaverkosto kattaa koko Suomen ja takaa näin ollen sen, että palvelumme ovat lähellä asiakasta ja saatavilla nopeallakin aikataululla mihin päin Suomea tahansa. Kuljetuspalvelumme myös noutaa tarvittaessa räjähteitä työmailta varastoalueillemme säilytykseen.

Käytössämme on laaja ja monipuolinen kalusto, joka on tarkoitettu nimenomaan räjähteiden kuljetukseen kaikki turvallisuuteen liittyvät asetukset ja lait huomioiden.

Myös isommat toimitukset onnistuvat hyvien yhteistyökumppaneidemme kanssa joustavasti.

Tekninen palvelu

Opastamme asiakkaitamme tuotteiden käytössä tarvittaessa sekä puhelimitse että paikan päällä työkohteessa. Saat vastaukset mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin yhdellä puhelinsoitolla.

Panostuspalvelut

Panostuspalvelu on asiakkaillemme tarjoamamme palvelu, joka on varattavissa palveluasemiltamme ympäri Suomea. Panostuspalvelua on tilattavissa eri tasoilla aina tarpeesi huomioiden.