Ruutiset

Asiakaslehtemme, josta voit lukea uusimmat uutiset, kiinnostavat artikkelit sekä muut alaamme koskevat ajankohtaiset asiat.

Ruutiset on Forcitin asiakaslehti, joka ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. Lehdessä käsitellään ajankohtaisia asioita ja välitetään teknistä tietoa asiakkaille. Lehti on suomenkielinen, ja se jaetaan asiakkaille postitse tai sen voi lukea sähköisesti tällä sivulla. 

Aihe-ehdotuksia sekä palautetta voi ajasta ja paikasta riippumatta lähettää toimitukselle.

Samaan osoitteeseen voi lähettää myös osoitteenmuutokset sekä postituspyynnöt.

TOIMITUS

forcit@forcit.fi

Ruutiset 1/2021

OY FORCIT AB:n asiakaslehti.

Aiheina tässä numerossa mm. vastuullisuus toiminnassamme, putoamissuojauksen järjestäminen työmaalla sekä Kruununsiltojen projekti. Lisäksi mukana uutisia, ajankohtaisia asioita ja tuotetietoa.

Ruutiset 2/2020

OY FORCIT AB:n asiakaslehti.

Aiheina tässä numerossa mm. koronavuosi, investoinnit ja kasvu, Panostajien pätevyyskirjojen uusiminen sekä Vastuullisuuden ja kestävän kehityksen toimet.

Ruutiset 1/2020

OY FORCIT AB:n asiakaslehti.

Aiheina tässä numerossa mm. räjäytysteknologiat ja -sovellukset, Forcit Consulting 50 vuotta ja Fordyn -tuoteperhe kasvaa. Lisäksi vielä asiaa alan turvallisuussuunnittelusta.

Ruutiset 2/2019

Kohti Tulevaisuutta

Aiheina tässä numerossa mm. typettömän räjähdysaineen kehitystyö, Kuolleeksi puristuminen ja esittelyssä Fordev – reikäsuoruusmittauksen uusi ulottuvuus.

RUUTISET 1/2019

Oy Forcit AB:n asiakaslehti

Aiheina mm. turvallisuus ja ympäristö, Mechelininkadun peruskorjaus ja Vuoden panostaja.