Ruutiset

Asiakaslehtemme, josta voit lukea uusimmat uutiset, kiinnostavat artikkelit sekä muut alaamme koskevat ajankohtaiset asiat.

Ruutiset on Forcitin asiakaslehti, joka ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. Lehdessä käsitellään ajankohtaisia asioita ja välitetään teknistä tietoa asiakkaille. Lehti on suomenkielinen, ja se jaetaan asiakkaille postitse tai sen voi lukea sähköisesti tällä sivulla. 

Aihe-ehdotuksia sekä palautetta voi ajasta ja paikasta riippumatta lähettää toimitukselle.

Samaan osoitteeseen voi lähettää myös osoitteenmuutokset sekä postituspyynnöt.

TOIMITUS

forcit@forcit.fi

Ruutiset 1/2022

OY FORCIT AB:n asiakaslehti.

Tässä numerossa muun muassa artikkelit louhinnan aiheuttamista tärinöistä ja digitaalisista teknologioista kaivos- ja louhinta-alalla sekä Boliden Kevitsa Mining Oy:n työmaaesittely.

Ruutiset 2/2021

OY FORCIT AB:n asiakaslehti.

Teemana tässä numerossa HSEQ.  Lisäksi mukana EMC3 -panostuslaitteen uudistukset, uutisia alalta, sekä muita ajankohtaisia asioita.

Ruutiset 1/2021

OY FORCIT AB:n asiakaslehti.

Aiheina tässä numerossa mm. vastuullisuus toiminnassamme, putoamissuojauksen järjestäminen työmaalla sekä Kruununsiltojen projekti. Lisäksi mukana uutisia, ajankohtaisia asioita ja tuotetietoa.

Ruutiset 2/2020

OY FORCIT AB:n asiakaslehti.

Aiheina tässä numerossa mm. koronavuosi, investoinnit ja kasvu, Panostajien pätevyyskirjojen uusiminen sekä Vastuullisuuden ja kestävän kehityksen toimet.

Ruutiset 1/2020

OY FORCIT AB:n asiakaslehti.

Aiheina tässä numerossa mm. räjäytysteknologiat ja -sovellukset, Forcit Consulting 50 vuotta ja Fordyn -tuoteperhe kasvaa. Lisäksi vielä asiaa alan turvallisuussuunnittelusta.