Koulutus ja yhteistyö

Olemme aktiivisesti mukana kouluttamassa alalle tulevia sekä alalla jo työskenteleviä henkilöitä. Teemme myös läheistä yhteistyötä eri koulutuslaitosten kanssa.

Löydät meiltä kaikki tarvitsemasi koulutukset sekä ammattitaidon ylläpitämiseksi että uuden oppimiseksi.

Yhteistyö koulutuslaitosten kanssa

Olemme aktiivisesti mukana kouluttamassa alalle tulevia henkilöitä useilla eri asteilla, oli se sitten uudelleen kouluttautumista aikuisiällä tai kouluttautumista ensimmäiseen ammattiin nuorille. Saatamme vierailla luennoilla tai tehdä yhteistyötä materiaalien työstämiseksi. Samalla tarjoamme koulutuslaitoksille uusimmat tiedot alasta ja tuotteista sekä niihin liittyvistä teknologioista.

Olemme aktiivisesti mukana kouluttamassa myös alalla jo työskenteleviä henkilöitä. Näiden koulutusten sisältönä voi olla ammattitaidon ylläpitäminen tai jatkokouluttautuminen. Näistä esimerkkinä voi mainita osallistumisemme luennoitsijoina mm. panostajakursseille ja kertauskursseille ympäri Suomea.

Laajan kattauksen koulutuksia löydät FORCIT Consultingin koulutustarjonnasta.

Yhteistyö yhdistysten ja järjestöjen kanssa

Teemme läheistä yhteistyötä eri järjestöjen kanssa ja osallistumme alan kehittämiseen myös eri yhdistysten kautta.

Haluamme omalta osaltamme vaikuttaa turvalliseen ja vastuulliseen kehitykseen alallamme, ja siksi eri sidosryhmien kanssa tehdään läheistä yhteistyötä.

Kiinnostaako yhteistyö?

Kuljetuspalvelut

Yhteiskunnasssa, jossa vaatimukset kiristyvät jatkuvasti, voit luottaa siihen, että me kuljetamme räjähteet perille työmaalle oikea-aikaisesti, turvallisesti sekä lakeja ja asetuksia noudattaen. Kuljetuskalustomme on aina ajantasalla ja tunnemme myös lupa-asiat tarkasti.

Tekninen palvelu

Opastamme asiakkaitamme tuotteiden käytössä tarvittaessa sekä puhelimitse että paikan päällä työkohteessa. Saat vastaukset mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin yhdellä puhelinsoitolla.