Palvelut

Palvelemme louhintatöissä monipuolisesti koko projektin elinkaaren ajan aina työn suunnitteluvaiheesta käyttämättömien räjähteiden hävittämiseen asti.

Matkan varrelle mahtuu panostuspalvelua, louhinta- ja räjäytysteknistä palvelua, varastointiin, kuljetuksiin ja luvituksiin liittyviä palveluita sekä monipuolisesti koulutuspalveluita.

Panostuspalvelut

Panostuspalvelu on asiakkaillemme tarjoamamme palvelu, joka on varattavissa palveluasemiltamme ympäri Suomea. Panostuspalvelua on tilattavissa eri tasoilla aina tarpeesi huomioiden.

Kuljetuspalvelut

Yhteiskunnasssa, jossa vaatimukset kiristyvät jatkuvasti, voit luottaa siihen, että me kuljetamme räjähteet perille työmaalle oikea-aikaisesti, turvallisesti sekä lakeja ja asetuksia noudattaen. Kuljetuskalustomme on aina ajantasalla ja tunnemme myös lupa-asiat tarkasti.

Tekninen palvelu

Opastamme asiakkaitamme tuotteiden käytössä tarvittaessa sekä puhelimitse että paikan päällä työkohteessa. Saat vastaukset mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin yhdellä puhelinsoitolla.

Varastointi ja luvitus

Tarjoamme asiakkaillemme varastointipalveluita asemillamme turvallisuutta parantaaksemme. Lisäksi kauttamme voit vuokrata työmaan varastointiin ja säilytykseen sopivat räjähdekontit.

Tuemme myös omien varastojen luvitusprosesseissa.

Räjähdealan koulutus ja yhteistyö

Olemme aktiivisesti mukana kouluttamassa alalle tulevia sekä alalla jo työskenteleviä henkilöitä. Teemme myös läheistä yhteistyötä eri koulutuslaitosten kanssa.

Löydät meiltä kaikki tarvitsemasi koulutukset sekä ammattitaidon ylläpitämiseksi että uuden oppimiseksi.