Varastointi ja luvitus

Tarjoamme asiakkaillemme varastointipalveluita asemillamme turvallisuutta parantaaksemme. Lisäksi kauttamme voit vuokrata työmaan varastointiin ja säilytykseen sopivat räjähdekontit.

Tuemme myös omien varastojen luvitusprosesseissa.

Vuokraamme räjähteiden turvalliseen säilytykseen erikokoisia varastokontteja sekä tilaa omilta varastoalueiltamme. Vuokrauspalveluun kuuluu erillisellä sopimuksella myös varastojen täydennys ja vanhentuneiden räjähteiden hävittäminen.

Forcitin laaja asemaverkosto kattaa koko Suomen ja takaa näin ollen sen, että palvelumme ovat lähellä asiakasta. Asiantunteva henkilöstömme auttaa myös tarvittaessa asiakkaitamme varastointilupien hakemisessa. Lisätietoja varastoinneista voit kysyä palveluasemiltamme tai myynnin henkilöiltämme.

Kuljetuspalvelut

Yhteiskunnasssa, jossa vaatimukset kiristyvät jatkuvasti, voit luottaa siihen, että me kuljetamme räjähteet perille työmaalle oikea-aikaisesti, turvallisesti sekä lakeja ja asetuksia noudattaen. Kuljetuskalustomme on aina ajantasalla ja tunnemme myös lupa-asiat tarkasti.

Räjähdealan koulutus ja yhteistyö

Olemme aktiivisesti mukana kouluttamassa alalle tulevia sekä alalla jo työskenteleviä henkilöitä. Teemme myös läheistä yhteistyötä eri koulutuslaitosten kanssa.

Löydät meiltä kaikki tarvitsemasi koulutukset sekä ammattitaidon ylläpitämiseksi että uuden oppimiseksi.