Forcitin yhteistyö Bolidenin kanssa jatkuu ja laajenee

Boliden on tehnyt Forcitin kanssa viiden vuoden sopimuksen räjähteiden palvelu- ja materiaalitoimituksista ajalle 1.1.2021 – 31.12.2025. Sopimus koskee Bolidenin kaivoksia Ruotsissa sekä Bolidenin Kevitsan kaivosta Suomessa.

”Sopimuksen jatkaminen on selkeä luottamuksen osoitus asiakkaaltamme ja osoittaa että olemme tehneet oikeita asioita ja myös onnistuneet niissä”, toteaa Explosives-liiketoiminnan operatiivinen johtaja ja VP Tommi Halonen, ja jatkaa: ”Sopimuksen myötä Forcitin asema pohjoismaiden johtavana räjähdetoimijana vahvistuu entisestään, antaen meille samalla mahdollisuuden laadukkaan palvelun ja saatavuuden turvaamiseen muillekin asiakkaillemme. Tärkeää on huomioida myös tämäntyyppisten sopimusten työllistämisvaikutus. Sopimuksen myötä varmistamme asemamme kotimaisena työllistäjänä Suomessa ja Ruotsissa”.

Nyt solmittu sopimus on jatkoa vuonna 2011 alkaneelle yhteistyölle ja kattaa 6 kaivosta.

Forcit Explosives on noussut 127 vuoden aikana pienestä dynamiittitoimittajasta kokonaisvaltaiseksi räjähteiden palvelutoimittajaksi ja alan edelläkävijäksi. Pohjoismaalaiselle arvopohjalle perustuvan toiminnan lähtökohtana on saumaton yhteistyö asiakkaiden kanssa yhteisen onnistumisen saavuttamiseksi.

Boliden AB on ruotsalainen metallialan yritys, jonka erikoisalaa ovat malminetsintä, kaivostuotanto, sulattotoiminta ja metallien uusiokäyttö. Bolidenin päätuotteet ovat sinkki ja kupari, minkä lisäksi se tuottaa kultaa, hopeaa, nikkeliä ja lyijyä. Lisätietoa osoitteesta: https://www.boliden.com/