Oy Forcit Ab:lle uusi toimitusjohtaja

Joakim Westerlund on nimitetty Oy Forcit Ab:n uudeksi toimitusjohtajaksi 1.4.2019 lähtien.

Joakim Westerlund on koulutukseltaan tekniikan tohtori (prosessisysteemitekniikka) ja diplomi-insinööri (prosessitekniikka). Hän toimii tällä hetkellä Owens Corning -yhtiön Euroopan mineraalivillaliiketoiminnan teknologia- ja operatiivisena johtajana, sekä Paroc Groupin johtoryhmän jäsenenä. Ennen sitä hän on työskennellyt Paroc Groupissa divisioonan johtajana, liiketoiminnan kehitysjohtajana sekä operatiivisena johtajana. Hän on myös dosentti (tuotantotalous) ja tehnyt tutkimustyötä (Åbo Akademi ja University College of London).

Nykyinen toimitusjohtaja Ulf Sjöblom on ollut Forcitin palveluksessa 20 vuotta hallituksen jäsenenä, liiketoiminnan kehitysjohtajana, sekä toimitusjohtajana.

”Kiitämme väistyvää toimitusjohtajaa pitkään jatkuneesta ja ansiokkaasta urasta Forcitin palveluksessa. Ulf Sjöblomin asiantuntemus on edelleen yhtiölle tärkeä, kun hän jatkaa Senior Adviserin roolissa”, sanoo Forcitin hallituksen puheenjohtaja Lauri Stadigh.

Oy Forcit Ab on perinteikäs ja jatkuvasti kehittyvä kemianteollisuuden yritys, joka on erikoistunut korkealuokkaisten siviili- ja sotilasräjähteiden valmistamiseen sekä louhinta-alan konsultointiin ja koulutukseen. Yhtiö on johtava räjähdysaineiden valmistaja Pohjoismaissa.