Samat ammattilaiset, uusi nimi, entistä laajempi palvelualue

Oy Finnrock Ab (FI), Bergsäker AB (SE) ja Bergcon AS (NO) ovat kaikki maidensa johtavia konsulttitoimistoja liittyen louhinta- ja maanrakennustyön koulutukseen ja ympäristövaikutuksien kuten tärinän, melun ja pölyn minimoimiseen, mittaamiseen ja seurantaan. Yhtiöt ovat suomalaisen 1893 perustetun Forcit-konsernin omistuksessa ja ne muodostavat yhdessä alansa suurimman toimijan. Kaikkien konsulttiyhtiöiden nimeksi vaihtuu 15.9.2020 Forcit Consulting (Oy/AB/AS). Tämä mahdollistaa täyden kansainvälisen yhteistyön ja tukee yhtiöiden jatkuvan kasvun ja kehityksen strategiaa. Tämä tukee myös yhtiöiden toimeksiantoja ja asiakkaita tuomalla heidän käyttöönsä entistäkin kattavampia palveluita sekä laajemman asiantuntijoiden, resurssien ja palvelupisteiden verkoston.

Samat ammattilaiset, uusi nimi, entistä laajempi palvelualue

Yritysten nimet muuttuvat ja samalla jo entisestään monipuoliseen palvelutarjontaan on odotettavissa laajennusta, jonka yritysten yhteispohjoismainen ammattilaisten verkosto mahdollistaa tulevaisuudessa entistäkin paremmin. Päivittäinen palvelu jatkuu kuitenkin samojen ammattilaisten kautta, tuttua ja joustavaa yhteistyötä noudattaen. Louhintatöiden lisäksi Forcit Consulting palvelee jatkossa entistä laajemmin myös muuta maanrakentamista, purkurakentamista sekä kaivosteollisuutta. Yritykset pystyvät jatkossa tarjoamaan vastaavia palveluita paremmin myös muissa pohjoismaissa toimiville suomalaisille asiakkaillensa.

Ensimmäinen yhtiöistä on perustettu Suomessa 1970 ja Forcit Consulting viettää parhaillaan 50. juhlavuottaan. Forcit Consulting työllistää tällä hetkellä yli 120 henkeä 20 toimipisteessä Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa muodostaen alallaan pohjoismaiden ja samalla koko maailman suurimman asiantuntijaorganisaation ja palveluntarjoajan. Suomessa asiakkaita palvelee yli 50 ammattilaista ja toimipisteverkosto on koko maan laajuinen, toimipisteiden sijaitessa Helsingissä, Turussa, Tampereella, Lahdessa, Vaasassa, Jyväskylässä, Kuopiossa ja Oulussa. Pohjoismaisen organisaation käytössä on yli 2 500 mittalaitetta ympäristövaikutuksien, kuten tärinän, ilmanpaineen, melun ja pölyn mittaamiseen. Tulokset käsitellään yrityksen kehittämässä edistyksellisessä pilvipalvelussa, joka mahdollistaa niiden nopean ja tarkan analysoinnin.

Tutustu uusiin nettisivuihin osoitteessa: forcitconsulting.fi 

Lisätiedot:

Jari Honkanen
Toimitusjohtaja, Forcit Consulting

jari.honkanen@forcitconsulting.fi
Tel. +358 10 832 1303