Vuoden Panostaja 2022 on valittu!

Vuoden Panostajaksi on valittu ylipanostaja Esko Kuittinen, Setpal Oy:sta.
Vuoden Panostaja palkittiin Tampereella Louhinta- ja kalliotekniikan Päivillä torstaina 13.10.2022.

Vuoden Panostajan valinnan suoritti perinteiseen tapaan infra-alalla toimivista vaikuttajista koostuva arvovaltainen raati, jonka työskentelystä vastaa Infra Ry.
Valinnassa huomioitiin kuluvan vuoden aikana tulleiden ehdotusten lisäksi aiempina vuosina tulleet ehdotukset, joiden voimassaolo varmistettiin.
Kilpailu oli tänä vuonna erittäin tiukka, sillä ehdotuksia oli historiallisen paljon ja ehdotusten joukossa oli useita erittäin päteviä panostajia.

Eskon valintaa Vuoden Panostajaksi puolsi erittäin pitkä ura tarkkuutta vaativissa kaupunkilouhinnoissa sekä turvallisuutta korostava tapa toimia. Lisäksi perusteluissa nousi esille Eskon positiivinen asenne, sekä muita huomioiva ja joustava  tapa toimia:
Esko Kuittisella on takanaan pitkä ja moitteeton ura louhinta-alalla. Rautaisen kokemuksen omaava ylipanostaja viihtyy edelleen joka aamu kalliolla – hymy huulilla. Positiivisella asenteellaan hän antaa esimerkkiä nuoremmille työkavereilleen. Esko on yleisesti alalla tykätty henkilö ja tunnettu erittäin joustavasta ja mukavasta tavastaan toimia. Kokemusta Eskolle on karttunut monipuolisesti tarkkuutta vaativista infralouhinnoista mm. Louhintahiekan ja viimeiset vuodet Setpalin palveluksessa.” 

Lämmin kiitos kaikille ehdotuksen jättäjille ja onnittelut vielä kerran Eskolle!
Lisää tietoa vuoden panostajasta seuraavista Ruutisista!

 

Kuvassa Vuoden panostaja Esko Kuittinen ( keskellä) sekä valinnan tehnyttä raatia edustamassa Infran elinkeinopoliittinen asiantuntija Kati Kaskiala (vasemmalla) sekä palkinnon sponsorin edustaja, Forcitin Suomen myynti- ja palvelujohtaja Janne lehto.

 

Vuoden Panostaja valitaan joka toinen vuosi kun Kallio- ja louhintatekniikan päivät järjestetään. Valinnassa painotetaan seuraavia asioita: Vuoden Panostaja voi olla kunnostautunut monella eri ta­valla. Hänellä voi olla erityisen pitkä kokemus räjäytystöistä tai kyky suoriutua erittäin vaativista louhinnoista. Hän voi toimia esimerkiksi alan turvallisuutta, tunnettavuutta tai teknologiaa kehittävästi. Hän voi myös ansaita ehdokkuuden innovatiivisuudellaan tai esimerkillään innostaa muita työntekijöitä. Ehdotukset Vuoden Panostajaksi jätetään lomakkeen kautta ja se avataan aina kyseisen vuoden alussa. Ehdotuksia voi jättää muina aikoina osoitteeseen: mari.halonen@forcit.fi 
Raadin työskentelyä koordinoi Infra Ry. Lisäksi raadissa vaikuttavat Infran louhintajaoston puheenjohtaja, Infran edustaja, sponsorin edustaja OY FORCIT AB:sta sekä muita alan asiantuntijoita kutsuttuina.