O-Pitblast räjäytysten suunnitteluun

FORCIT Explosives on räjäytyssuunnitteluohjelmisto O-Pitblastin jälleenmyyjä Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Ohjelmisto on pitkän linjan räjähdealan ammattilaisten suunnittelema, mikä varmistaa, että loppukäyttäjän tarpeet on huomioitu ohjelmiston kaikissa ominaisuuksissa.

O-Pitblast on käyttäjille tehty

Käyttäjäystävällisyys, nopeus ja vaivattomuus ovat edellytyksiä jatkuvasti kehittyvässä digitaalisessa maailmassa. Nämä ovat myös kuvaavia ominaispiirteitä O-Pitblastille, jonka selkeä käyttöliittymä mahdollistaa yksityiskohtaisten 3D-räjäytyssuunnitelmien luomisen, jakamisen ja optimoinnin – olit sitten toimistolla tai työmaalla.

O-Pitblastin ominaisuudet

Lataa kolmiulotteinen näkymä työmaastasi ja luo yksityiskohtainen räjäytyssuunnitelmasi, jota voit optimoida hyödyntämällä O-Pitblastin monipuolisia analyysityökaluja. Pystyt määrittelemään porareikien mitat ja niiden sijainnit, mitkä räjähdysaineet ovat käytössäsi sekä räjäytysten ajoitukset.

O-Pitblastin merkittävimpiä vahvuuksiin kuuluvat ohjelmiston analyysityökalut, joiden avulla voit arvioida räjäytyksestä syntyvän louheen raekokojakaumaa sekä tärinävaikutuksia. Analyyseista kerätyt tiedot voit hyödyntää suunnitelmasi optimointiin, mikä osaltaan johtaa parempiin ja kustannustehokkaisiin räjäytyksiin.

Hallinnoit valmiit räjäytyssuunnitelmasi kätevästi pilvessä, josta pystyt myös lataamaan tietyn suunnitelman koneellesi tai jakamaan sen toiselle O-Pitblast-käyttäjälle. Tietokoneohjelmiston lisäksi voit ladata O-Pitblastin iOS-mobiilisovelluksen, jolla pääset tarkastelemaan räjäytyssuunnitelmiasi älypuhelimella ja teet helposti muutokset reikäkohtaisiin panostuksiin kentällä.

Lisätiedot

Jarkko Manninen
Tekninen päällikkö +358 50 3066 995 Lähetä sähköpostia »