Fordex

Vi erbjuder de bästa lösningarna för dina digitala behov relaterade till viktiga sprängämnen, vilket ger dig enkelhet och flexibilitet i ditt arbete.

Vårt utveclingsprodukt, ForDEX, Forcit Digitalised Excavation Process, är en systemenhet som består av flera digitala verktyg för att optimera den totala bryttningsprocess. Med ForDEX-verktyg kan du planera och övervaka hela borr- och sprängprocessen med ännu större noggrannhet samtidigt som du får en bättre serviceupplevelse.

ForDEX-plattformen utvecklas ständigt. För närvarande består ForDEX av programvaran Forcit Go, VipNordic och O-Pitblast, samt avancerad datainsamlingsprogramvara för batchenheter och ett brett utbud av back-end-system för att stödja analys och dataöverföring.

O-Pitblast blastdesignprogramvara

O-Pitblast blastdesignprogramvara är helt integrerad programvara som stöder sprängningsfunktioner. Programvaran innehåller nödvändiga verktyg:

  • För sprängplanering
  • För att kontrollera sprängmetoder
  • För att optimera sprängningsresultat
  • För hantering av sprängningnsdata

Forcit Go

Forcit Go-applikationen erbjuder ett flexibelt sätt att göra din beställning när det passar dig bäst. Alla beställningar, leveransdokument, fakturor, fraktsedlar och till och med nedladdningsrapporter lagras i Forcit Go-applikationen på din mobila enhet.

Forcit Go -sovellusta käytetään mobiililaitteella.

VipNordic

VipNordic är programvara för vibrationshantering. VipNordic samlar automatiskt in data från seismografer i realtid, eftersom slutanvändaren får vibrationsresultaten direkt till sin egen telefon. Med VipNordic webbläsarbaserad programvara är det också möjligt att analysera resultaten mer detaljerat. För att få ut mesta möjliga av vibrationsdata är det möjligt att överföra extraktionsvibrationsresultaten tillbaka till O-Pitblast, explosionsplaneringsprogramvaran, och använda dessa data för att förbättra framtida explosionsplaner.

Presentation från vår programvara

Vi presenterar vår programvara på plats eller på distans. Gör ett möte och kolla in lösningarna.

Jarkko Manninen
Technical Manager +358 50 3066 995 Skicka e-post »