Fordex

Tarjoamme keskeisiin räjähteisiin liittyviin digitaalisiin tarpeisiin parhaat ratkaisut, joilla saat työhösi helppoutta ja joustavuutta.

Kehittämämme ForDEX, Forcit Digitalized Excavation Process, on järjestelmäkokonaisuus, joka koostuu useista digitaalisista työkaluista louhinnan kokonaisprosessin optimoimiseksi. ForDEX-työkalujen avulla voit suunnitella ja seurata koko poraus- ja räjäytysprosessia entistä paremmalla tarkkuudella samalla nauttien paremmasta palvelukokemuksesta.

ForDEX-alustaa kehitetään jatkuvasti. Tällä hetkellä ForDEX koostuu Forcit Go-, VipNordic- ja O-Pitblast-ohjelmistoista, sekä kehittyneistä panostusyksiköiden tiedonkeruuohjelmistoista ja laajasta valikoimasta taustajärjestelmiä analyysien ja tiedonsiirtojen tukemiseksi.

O-Pitblast-suunnittelu-ohjelmisto

O-Pitblast on täysin integroitu ohjelmisto, joka tukee räjäytystoimintoja. Ohjelmistoon sisältyvät tarvittavat työkalut:

  • Räjäytysten suunnitteluun
  • Räjäytysmenetelmien ohjaamiseen
  • Räjäytystulosten optimoimiseen
  • Räjäytystietojen hallintaan

Forcit Go

Forcit Go -applikaatio tarjoaa joustavan tavan tehdä tilauksesi aina, kun se sinulle parhaiten sopii. Kaikki tilaukset, toimitusasiakirjat, laskut, rahtikirjat ja jopa latausraportit tallennetaan Forcit Go -applikaatioon mobiililaitteeseesi.

Forcit Go -sovellusta käytetään mobiililaitteella.

VipNordic

VipNordic on ohjelmisto tärinänhallintaan. VipNordic kerää tietoja seismografeista automaattisesti reaaliajassa, sillä loppukäyttäjä saa tärinätulokset suoraan omaan puhelimeensa. VipNordic -selainpohjaisessa ohjelmistossa on myös mahdollista analysoida tarkemmin tuloksia. Jotta saat kaiken irti tärinätiedoista, on mahdollista siirtää louintatärinän tulokset takaisin O-Pitblastiin, räjähdyssuunnitteluohjelmistoon, ja käyttää näitä tietoja tulevien räjähdyssuunnitelmien parantamiseen.

Pyydä esittely ohjelmistoistamme

Esittelemme ohjelmistojamme paikan päällä tai etäyhteyden kautta. Sovi aika ja tutustu ratkaisuihin.

Jarkko Manninen
Tekninen päällikkö +358 50 3066 995 Lähetä sähköpostia »