Kumppaninasi johtava räjähdeteknologioiden asiantuntija

X

Ajantasaiset kilometriveloitukset ja pumppausveloitus kemiitti 510/610

Päivitetty 29.2.2024 klo 19:00

Voimassa olevat veloitukset 22.8.2022 alkaen, voimassa toistaiseksi

Kilometriveloitukset€/km
Kuorma-auto, 1001 kg tai yli2,04
Kuorma-auto GREEN*, 1001 kg tai yli2,12
Pakettiauto, 1000 kg tai alle1,53
Pakettiauto GREEN*, 1000 kg tai alle1,57
Kemiittiauto2,17
Kemiittiauto GREEN*2,27
Kemiitin pumppausveloitus€/tunti
Kemiitin pumppausveloitus149
Kemiitin pumppausveloitus GREEN*151

Kilometriveloitus peritään aina edestakaiselta matkalta toteutuneen mukaisesti.
Yli 400 km pitkien rahtien hinnoista neuvotellaan erikseen.

*GREEN-toimituksista tulee ilmoittaa tilauksen yhteydessä. Näiden kuljetusten ja palveluiden osalta sitoudumme vähentämään CO2-päästöjä käyttämällä polttoaineena uusiutuvaa HVO-Dieseliä.

X

Turvallisuus edellä

FORCIT-konsernissa vallitsee korkea turvallisuuden ja laadun vaatimustaso, jonka toteutumista ohjaavat yrityksen politiikat. Turvallisuuspolitiikan päämääränä on turvallinen yritys, jossa henkilöstöön, aineelliseen pääomaan, ympäristöön ja tietoon kohdistuvat riskit on minimoitu. Turvallisuus tunnistetaan yhtiössä toiminnan laatu- ja kilpailutekijäksi. Kaikkien työntekijöiden edellytetään sitoutuvan turvallisuuspolitiikkaan.

Noudatamme toiminnassamme seuraavia periaatteita:

  • Turvallisuuden johtaminen on jokapäiväinen ja luonnollinen osa yleisjohtamista.
  • Esimiehet vastaavat turvallisuuden tavoitetilan saavuttamiseksi tarvittavien toimenpiteiden toteuttamisesta strategian linjausten mukaisesti.
  • Turvallisuuden tavoitteet saavutetaan noudattamalla riskienhallinnan periaatteita, eli varmistamalla järjestelmällisesti toimintojen turvallinen toteutuminen kaikissa olosuhteissa.
  • Lait ja asetukset sekä omat ohjeemme luovat perustan ja myös vähimmäisvaatimukset turvallisuusjärjestelyillemme.
  • Kriittisiä menestystekijöitä ovat motivaatio, osaaminen, voimavarat ja johtaminen.
X

EPD – Ympäristöseloste

Suurimmalle osalle tuotteistamme on julkaistu ympäristöselosteet (EPD, Environmental Product Declaration). Kaikki EPD-asiakirjat löytyvä TÄÄLTÄ.

X

Uudet FORDYN-dimensiot

FORDYN -tuoteryhmä laajenee kahdella uudella tuotedimensiolla. Ennestään valmistettujen pienten (Ø 25-35 mm) paperipatruunoiden ja isojen (Ø 43-85 mm) muovikalvoon pakattujen patruunoiden väliin saadaan nyt uudet dimensiot, jotka ovat Ø 36 x 560 mm ja Ø 40 x 560 mm. Uusien patruunakokojen tuotanto käynnistyi Hangossa kesän 2020 aikana. Uudet dimensiot ovat nyt tilattavissa palveluasemilta.

Kokonaisvaltainen palvelu, johon voit luottaa joka päivä

Olemme koostaneet palvelutarjontamme sen mukaan, mitä meiltä odotetaan kentällä. Ensiluokkaiset tuotteemme, nopeat ja joustavat toimitukset sekä palvelutaso, johon voit luottaa. Siinä reseptimme, jolla menestymme. Yhdessä.

Palvelut

Panostuspalvelut

Panostuspalvelu on asiakkaillemme tarjoamamme palvelu, joka on varattavissa palveluasemiltamme ympäri Suomea. Panostuspalvelua on tilattavissa eri tasoilla aina tarpeesi huomioiden.

Kuljetuspalvelut

Yhteiskunnasssa, jossa vaatimukset kiristyvät jatkuvasti, voit luottaa siihen, että me kuljetamme räjähteet perille työmaalle oikea-aikaisesti, turvallisesti sekä lakeja ja asetuksia noudattaen. Kuljetuskalustomme on aina ajantasalla ja tunnemme myös lupa-asiat tarkasti.

Tekninen palvelu

Opastamme asiakkaitamme tuotteiden käytössä tarvittaessa sekä puhelimitse että paikan päällä työkohteessa. Saat vastaukset mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin yhdellä puhelinsoitolla.

Varastointi ja luvitus

Tarjoamme asiakkaillemme varastointipalveluita asemillamme turvallisuutta parantaaksemme. Lisäksi kauttamme voit vuokrata työmaan varastointiin ja säilytykseen sopivat räjähdekontit.

Tuemme myös omien varastojen luvitusprosesseissa.

Räjähdealan koulutus ja yhteistyö

Olemme aktiivisesti mukana kouluttamassa alalle tulevia sekä alalla jo työskenteleviä henkilöitä. Teemme myös läheistä yhteistyötä eri koulutuslaitosten kanssa.

Löydät meiltä kaikki tarvitsemasi koulutukset sekä ammattitaidon ylläpitämiseksi että uuden oppimiseksi.

Meille töihin

Oletko kiinnostunut työskentelemään räjähdealan näköalapaikalla? Kaipaatko mukavaa työilmapiiriä ja osaavia ammattilaisia arkipäivien iloksi? Tarjoamme monipuolisia tehtäviä kaikenlaisiin töihin aina ADR-kuskeista ja panostajista hallintoon ja alan kehitystehtäviin.

Tutustu FORCIT Groupin Ura-sivustoihin ja hae meille töihin!

Yhteistyökumppanit